Обсъждат промени в общинската структура в Силистра, които ще се обсъдят

...
Обсъждат промени в общинската структура в Силистра, които ще се обсъдят
Коментари Харесай

В Силистра обсъждат промени в общинската структура

Обсъждат промени в общинската конструкция в Силистра, които ще се обсъдят на утрешното съвещание. Това оповестяват от Общинския съвет.

Предвижда се понижаване на броя на управителните фрагменти, броя на дирекциите и броя на отделите. В отчета е планувано да се понижи числеността на общинския личен състав с 11 щатни бройки.

За сметка на това се планува кмета да се подкрепя от трима заместник-кметове - зам.-кмет " Финанси и стопанска система ", зам.-кмет " Хуманитарни действия " и зам.-кмет " Устройство на територията и общинска благосъстоятелност ".

На директно подчинени на кмета на общината минават дирекция " Правна ", отдел " Счетоводство и надзор ", отдел " Европейски планове и стратегии ", Главен проектант и звено " Вътрешен одит ".

Предложението е импортирано от кмета Александър Сабанов и задачата на плана е да обезпечи сходство на структурните звена в администрацията, функционалните отговорности и отговорности на работещите в тях, да се усъвършенства тяхната съгласуваност с оглед повишение на успеваемостта й, както и да се приложат на процедура условията на член 5, алинея 2 и 3 от Закона за администрацията.
 Силистра заложи на досегашния си кмет Обновена
Силистра заложи на досегашния си кмет

При 100% обработени протоколи Александър Сабанов печели локалните избори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР